Контакт

info@3designcenter.mk

+38971 720 808

Понеделник-Петок 9:00 до 16:00

Нашата Локација

Маршал Тито бр. 10
1216 Брвеница, Тетово, Северна Македонија

Print

Вашиот совршен дизајн на маици, торби за пазарување и повеќе.

За Нас

3Дизајн Центар е креативна и зелена маркетинг агенција, како и креативна продавница за печатење каде што можете да ги испечатите вашите дизајни на маици, дуксери, еколошки торби, шолји за кафе/чај, подлоги за шолји, привезоци, бебешки бодиња, стаклени рамки, фото камен, дрвени или керамички магнети или да купите од нашите готови и изложени артикли!

mk_MK