Политика за рефундирање и враќање

Ви благодариме што купувате во 3Дизајн Центар ДООЕЛ. Сакаме да бидете целосно задоволни од купувањето. Ако не сте целосно задоволни со купувањето, ние сме тука да помогнеме. Прегледајте ја следнава политика во врска со рефундирање и враќање.

1. Временска рамка за враќање

Нашата политика за рефундирање и враќање трае 24 часа од датумот на прием на производот. Ако поминале 24 часа од приемот, за жал, не можеме да ви понудиме целосна наплата или замена.

2. Подобност за враќање

За да се квалификувате за враќање, вашиот производ мора да ги исполнува следниве критериуми:

– Производот мора да биде неискористен и во иста состојба како што сте ја примиле.
– Мора да биде во оригиналното пакување.

Имајте предвид дека персонализираните производи, вклучително и производите со ваша фотографија или име, и производите на попуст, не може да се вратат или рефундираат освен ако не се неисправни или оштетени.

3. Доказ за купување

За да го комплетираме вашето враќање, бараме потврда или доказ за купување. Ве молиме вклучете ги овие информации кога го враќате производот.

4. Рефундирање

Откако вашето враќање ќе биде примено и проверено, ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме дека сме го примиле вратениот производ. Исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на вашето враќање.

Ако вашето враќање биде одобрено, ќе се обработи рефундирање, а плаќањето автоматски ќе се примени на вашата кредитна картичка или оригиналниот начин на плаќање во рок од неколку денови.

5. Доцни или исчезнати рефундации

Ако сè уште не сте добиле рефундирање, следете ги овие чекори:

– Повторно проверете ја вашата банкарска сметка.
– Контактирајте со вашата компанија за кредитна картичка бидејќи може да потрае некое време пред официјалното објавување на вашето рефундирање.
– Контактирајте со вашата банка, бидејќи често е потребно време за обработка за да се објават рефундации.

Ако сте ги завршиле овие чекори и не сте добиле рефундирање, ве молиме контактирајте не на info@3designcenter.mk за дополнителна помош.

6. Производи на попуст

Може да се рефундираат само артикли со редовни цени. Производите на попуст не се подобни за рефундирање.

7. Замена

Правиме замена на производите само ако се неисправни или оштетени. Доколку треба да замените неисправен или оштетен предмет за истиот производ, ве молиме испратете ни е-пошта на info@3designcenter.mk и испратете го вашиот производ на: Маршал Тито бр. 10, 1216 Брвеница, Северна Македонија.

8. Подароци

Ако производот бил означен како подарок кога бил купен и испратен директно до вас, ќе добиете кредит за подарок за вредноста на вашето враќање. Откако ќе се прими вратениот производ, ќе ви биде испратен по пошта потврда за подарок.

Ако производот не бил означен како подарок при купувањето, или ако подарувачот ја испратил нарачката кај себе за да ви ја даде подоцна, ние ќе му вратиме пари на подарувачот и тој ќе биде информиран за враќањето.

9. Испорака и враќање

За да го вратите вашиот производ, испратете го на: Маршал Тито бр. 10, 1216 Брвеница, Северна Македонија.

Вие ќе бидете одговорни за плаќање на вашите трошоци за испорака за враќање на производот. Ве молиме имајте предвид дека трошоците за испорака не се враќаат. Ако добиете рефундирање, трошоците за повратна достава ќе бидат одбиени од вашето враќање.

Во зависност од вашата локација, времето за замена на производот може да варира.

Ако враќате скап предмет, препорачуваме да користите услуга за испорака што може да се следи или да купите осигурување за испорака. Ние не гарантираме дека ќе го добиеме вашиот вратен производ.

10. Ви треба помош?

Ако имате какви било прашања или ви треба дополнителна помош во врска со рефундирањето и враќањето контактирајте не на 071720808 или на info@3designcenter.mk

mk_MK