Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Преглед

Поради природата на производите што ги продава 3Дизајн Центар, освен ако не пристигнат оштетени или неисправни, не можеме да прифатиме враќања на персонализирани нарачки и предмети на попуст. Доколку производот/ите пристигнал оштетен или неисправен, клиентот е должен да контактира со нас во рок од 5 дена од испораката и да ги испрати производите назад во рок од: 7 дена од примањето на производот. Купувачот е одговорен за трошоците за поштарина. Доколку производот не се врати во првобитната состојба, купувачот е одговорен за секоја загуба на вредноста. Откажување на купувањето е во рок од 12 часа од купувањето.

За да го комплетираме вашето враќање, бараме потврда или доказ за купување.

Постојат одредени ситуации кога се одобруваат само делумни рефундации:

Рефундирање

Откако вратениот производ ќе биде примен и проверен, ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме дека сме го примиле. Исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на рефундирање.

Ако сте одобрени, тогаш враќањето на средствата ќе биде обработено, а платената сума намалена за висина на поштарината автоматски ќе се префрли на вашата кредитна картичка или оригиналниот начин на плаќање, во рок од 5 работни дена.

Доцна рефундација

Ако сè уште не сте добиле рефундирање, прво проверете ја вашата банкарска сметка повторно.

Следно, контактирајте ја вашата банка. Често има одредено време за обработка пред да се објави рефундирањето.

Доколку сте го направиле сето ова и сè уште не сте го добиле рефундирањето, ве молиме контактирајте не на info@3designcenter.mk.

Производи на продажба

Може да се рефундираат само артикли со редовни цени. Продажните артикли не може да се рефундираат.

Замена

Ние ги заменуваме предметите само ако се неисправни или оштетени. Доколку треба да го замените за истиот артикал, испратете ни е-маил на info@3designcenter.mk и испратете го вашиот артикл до 3Дизајн Центар, Маршал Тито бр. 10, 1216 Брвеница, Северна Македонија.

Подароци

Доколку производот бил означен како подарок кога бил купен и испратен директно до вас, ќе добиете кредит за подарок во вредноста на производот. Откако ќе се прими вратениот производ, ќе ви биде испратен ваучер за подарок.

Доколку производот не бил означен како подарок при купувањето, или на подарувачот му била испратена нарачката за да ви ја подари подоцна, ќе испратиме рефундирање на подарувачот но ќе биде известен и за враќањето на производот.

Враќање на пратката

За да го вратите вашиот производ треба да го испратите до 3Дизајн Центар, Маршал Тито бр. 10, 1216 Брвеница, Северна Македонија.

Вие ќе бидете одговорни за плаќање трошоците за испорака. Ако добиете рефундирање, трошоците за достава ќе бидат одбиени од сумата која треба да се врати.

Ви треба помош?

Контактирајте не на info@3designcenter.mk за прашања поврзани со рефундирање и враќање.