Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Лигавка за деца

250,00 ден

Бидете креативни додека го персонализирате ова лигавче за бебиња, кое може да биде персонализирано со слика или зборови. Има многу фонтови и бои за избор.

. Техниката на изработка зависи од дизајнот што ќе се печати.

Лигавката е изработена од високо квалитетен 100% памук. (производител Тритекс)

  • За персонализација: Пратете го вашиот дизајн, слика или текст на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (Viber and WhatsApp)
  • Изработка: 1 – 2 работни дена
  • Испорака: 2-3 работни дена во Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет со можност за следење на пратка

 

Дополнителни информации

Share this product: