Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Онаа кога дипломираш

250,00 ден

Онаа кога дипломираш е идеален дизајн на шоља за секоја дипломска забава, било да е за полу матура или докторат. Дизајн кој става осмех на лице. Бидете уникатни. Бидете оригинални.

Ве молиме додадете го ИМЕТО во делот за пораки во процесот на нарачка, или пратете ни го со бројот на нарачка на info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, or +38971720808 (Viber, Whatsapp)

  • Керамичка шоља 11оз
  • Безбедно за користење во машина за садови
  • Изработка: 1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена во Македонија. 7-14 работни дена ширум светот

Дополнителни информации

Дизајн

полу матура, матура, дипломирање, магистратура, докторат

Share this product: