Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализиран фото камен 15x20cm

700,00 ден

Каменот за сублимација е висококвалитетен декоративен подарок. Направен е од вистински камен премачкан со висококвалитетна бела боја и премаз за сублимација. Секоја слика на камен е уникатна и печатет е во боја. Бојата навлегува директно во текстурата и е многу издржлива и трајна. Текстурата на краевите на каменот му дава специјален ефект на крајниот производ и му дава природен изглед кој привлекува внимание.

Фото каменот може да се користи на повеќе начини:

Сувенири- можете да направите прекрасен сувенир со на пр. панорама на градот. Печатот е јасен со јаки бои.

Уникатни подароци – Уникатни подароци можат да бидат направени со печатење на еден камен.

Уметнички дела – совршен производ за репродукција на уметнички дела. Мазната површина е исклучителна за добивање на богати бои.

  • Изработка: 1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

Дополнителни информации

Share this product: