Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана чаша 10oz

300,00 ден

Постои шоља за секоја пригода и сезона!

Подарок кој ги прави луѓето среќни секојдневно!

Додади слика, порака или дизајн на твојата шоља за да ја направиш посебна… Пушти ја фантазијата да дивее и креирај фантастични дизајни во боја.

Идеална е за корпоративен подарок, моше да се персонализира до најситен детал и има голема површина да ја споделите пораката на уникатен начин. Подарок кој ќе остане на масата на вашите клиенти долго време поради високиот квалитет на беспрекорниот печат. Кратко време на подготовка, беспрекорен принт а највашно од се ниски цени. Дозволете му на вашиот бренд да се истакне.

Дополнителни информации

Share this product: