Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана чаша Среќен роденден

400,00 ден

Постои шоља за секоја пригода и сезона!

Подарок кој ги прави луѓето среќни секојдневно!

Додади слика, порака или дизајн на твојата шоља за да ја направиш посебна… Пушти ја фантазијата да дивее и креирај фантастични дизајни во боја.

Дополнителни информации

Share this product: