Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана фото рамка

550,00 ден

Сублимационата фото рамка е висококвалитетен декоративен производ. Направена е од стакло, премачкана со висококвалитетна бела боја и премаз за сублимација. Секоја слика на фото рамката е уникатна со печат во боја Бојата навлегува директно во текстурата и е многу издржлива и трајна.

Фото каменот може да се користи на повеќе начини:

Сувенири – можете да направите убави сувенири со на пр панорама на градот. Печатот е јасен со јаки бои.

Уникатен производ- уникатни подароци можат да се направат со печатење на овој производ

Уметнички дела- совршен производ за репродукција на уметнички дела. Мазната површина е исклучителна за добивање на богати бои.

  • По направената нарачка пратете ни го вашиот текст слика или дизајн на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (WhatsApp & Viber). Subject: бр на нарачка
  • Изработка:1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

Дополнителни информации

Share this product: