Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана керамичка плочка 15X20cm

250,00 ден

Постои подарок за секоја пригода и сезона!

Подарок кој ги прави луѓето среќни секојдневно!

Додадете слика, порака или дизајн на вашата керамичка плочка за да ја направите посебна… Пуштете ја вашата фантазија да дивее и креирајте фантастични дизајни во боја.

  • По направената нарачка пратете ни го вашиот текст слика или дизајн на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (WhatsApp & Viber). Subject: бр на нарачка
  • Изработка:1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

Дополнителни информации

Share this product: