Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана сложувалка со 30 парчиња17x25cm

600,00 ден

Персонализирана дрвена сложувалка направена од твоја слика – единствен подарок за роденден, празник или годишнина.

Со наша помош, може да ја креираш твојата уникатна слошувалка. Твојата уникатна сложувалка ќе ти биде испратена во атрактивна висококвалитетна кутија. Со сложувалката ќе добиете и слика која ќе ви помогне при составувањето. Ви треба уникатен персонализиран подарок ? Подарување на сложувалката со ваш дизајн ќе донесат радост и насмевка кај вашите сакани, како што се фамилијата и пријателите. Персонализираните сложувалки се популарен и многу сакан подарок за многу важни настани како што се родендени, годишнини и празници. Сложувалките, во друга рака, можат да се користат и како бизнис подарок во корпоративниот свет.

Димензии на сложувалката:
17.2 х 24.9 cm

 

Дополнителни информации

Share this product: