Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана сложувалка срце 23 парчиња

500,00 ден

Персонализирана дрвена сложувалка направена од твоја слика – единствен подарок за роденден, празник или годишнина.

Со наша помош, може да ја креираш твојата уникатна слошувалка. Твојата уникатна сложувалка ќе ти биде испратена во атрактивна висококвалитетна кутија. Со сложувалката ќе добиете и слика која ќе ви помогне при составувањето. Ви треба уникатен персонализиран подарок ? Подарување на сложувалката со ваш дизајн ќе донесат радост и насмевка кај вашите сакани, како што се фамилијата и пријателите. Персонализираните сложувалки се популарен и многу сакан подарок за многу важни настани како што се родендени, годишнини и празници. Сложувалките, во друга рака, можат да се користат и како бизнис подарок во корпоративниот свет.

  • Од кога ќе направите нарачка испратете ни бр на нарачка со ваш дизајн, текст или слика на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (WhatsApp & Viber) Subject: бр на нарачка
  • Изработка:1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

Дополнителни информации

Share this product: