Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана шоља 11оз

250,00 ден

Со нашите персонализирани чаши, можете да ги испечатите вашите незаборавни спомени и да уживате во нив секој ден.

Овозможуваме персонализација на керамичка бела чаша.

Го сфаќаме значењето на овие конкретни подароци за вас, па затоа користиме само висококвалитетни шољи кои ќе ви траат многу години.

– Керамичка шоља
∙ 11oz шоља со висок сјаен финиш
∙ Спакувана во бела кутија
∙ Печатена според ваши желби
∙ Безбедна за перење во машина за садови!

  • По направената нарачка пратете ни го вашиот текст слика или дизајн на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (WhatsApp & Viber). Subject: бр на нарачка
  • Изработка:1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

Дополнителни информации

Share this product: