Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирана торба за пазарување од полипропилен

350,00 ден

Биди ин. Биди кул. Заштити ја природата. Замени ги пластичните кеси со биоразградлива торба за пазарување од полипропилен.

Димензии: 38X40 cm

Состав: Полипропилен

  • По направената нарачка пратете ни го вашиот текст слика или дизајн на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (WhatsApp & Viber). Subject: бр на нарачка
  • Изработка:1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

 

Дополнителни информации

Share this product: