Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Персонализирани 3 постери 30X40cm

1.800,00 ден

Барате идеален подарок за вашите сакани?
Сакате да подарите насмевка?
Постерите се идеални за декорирање на секоја детска соба.
Можност за правење на постери според ваш дизајн

3 постери во рамка 30X40 cm

  • По направената нарачка пратете ни го вашиот текст слика или дизајн на: info@3designcenter.mk, Facebook, Instagram, +38971720808 (WhatsApp & Viber). Subject: бр на нарачка
  • Изработка:1-2 работни дена
  • Достава: 2-3 работни дена Македонија, 7-14 работни дена низ цел свет

 

Дополнителни информации

Share this product: