Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Дојдов. Видов. Контурирав.

250,00 ден

Љубители на шминка.

Бидејќи не можете да промашите.

Висококвалитетна керамичка шоља.

Безбедна за користење во машина за перење на садови и микро.

 

Дополнителни информации

Share this product: