Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља хороскопски знаци

250,00 ден

Се ближи роденденот на вашите пријатели или членови на семејството, но немате идеја што да им подарите?

Шоља со хороскопски знак е одличен подарок што можете да го приспособите врз основа на нивниот знак и години. Можете исто така да додадете име или порака за да ја направите шољата фантастичен и единствен подарок.

Печатиме само висококвалитетни бели керамички шољи со боја на водена база.

Шољата може да се пере во машина за садови и може да се користи во микро.

Дополнителни информации

Share this product: