Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Кралица на пуканките

250,00 ден

Сите сакаат пуканки. Кој не сака?

Печатиме само висококвалитетни бели керамички шољи со боја на водена база.

Шољата може да се пере во машина за садови и може да се користи во микро.

Дополнителни информации

Share this product: