Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Љубов и Крофни

250,00 ден

Само за љубители на крофни.

Печатиме само висококвалитетни бели керамички шољи со боја на водена база.

Шољата може да се пере во машина за садови и може да се користи во микро.

 

Дополнителни информации

Share this product: