Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Мала Балерина

250,00 ден

Секоја мала балерина треба да има една ваква шоља.

Високо квалитетна керамичка шоља печатена со боја на база на вода.

Безбедна за користење во машина за перење на садови и микро.

 

Дополнителни информации

Share this product: