Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Медитација. Затоа што убиството е погрешно.

250,00 ден

Остани смирен. Остани позитивен.

Високо квалитетна керамичка шоља печатена со боја на база на вода.

Безбедна за користење во машина за перење на садови и микро.

Дополнителни информации

Share this product: