Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Позитива

250,00 ден

Шоља стани позитивен

Печатиме само висококвалитетни бели керамички шољи со боја на водена база.

Шољата може да се пере во машина за садови и може да се користи во микро.

Дополнителни информации

Share this product: