Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Шоља Родена да спие, натерана да работи

250,00 ден

Дали ти, пријател или член на семејството, претпочитате да спиете, а морате да работите?

Доколку е одговорот да тогаш ова е шоља за тебе, или ќе биде совршен подарок за пријател или член на семејството 🙂

Печатиме само висококвалитетни бели керамички шољи со боја на водена база.

Шољата може да се пере во машина за садови и може да се користи во микро.

 

Дополнителни информации

Share this product: