Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

  1. Околности

Ве молиме внимателно прочитајте ги одредбите и условите вклучени на оваа страница, бидејќи секое користење на оваа веб-страница претставува ваша согласност со условите за користење наведени во овој документ.

Со користење на оваа страница, вие се согласувате да бидете обврзани со условите за користење, сите релевантни закони и прописи и да бидете единствено одговорни за придржување кон кое било локално законодавство. Не ја користете оваа страница ако не се согласувате со некој од овие услови.

 

  1. Сопственост

Оваа веб страна е во сопственост на 3Дизајн Центра ДООЕЛ Брвеница.  Сите права поврзани со оваа страница припаѓаат на 3Дизајн Центар.

 

  1. Заштита на лични податоци

Со купување на нашата веб-страна, потврдувате дека сте ја прочитале и разбрале Политиката за заштита на лични податоци на 3Дизајн Центар ДООЕЛ.

Оваа политика се применува исклучиво на веб-страната. Сите лични информации што ги давате додека купувате на нашата веб-страна ќе се користат исклучиво за причината поради која се дадени (плаќање, испорака, поплаки итн.). Во некои случаи, адресите на е-пошта ќе се користат за маркетинг цели, но исклучиво за маркетинг кампањи создадени од 3Дизајн Центар.

Финансиските информации не се чуваат. Дополнителните информации што ги давате на веб-страницата се само за внатрешни цели (координација во производството на бараните артикли, односи со клиентите итн.) и нема да бидат споделени со никој друг.

3Дизајн Центра нема пристап до трансакциски финансиски податоци (број на сметка, кредитна картичка и сл.). Овие податоци ги има само банката. Со цел да се обезбедат податоците на клиентот при плаќање се користат безбедносните  мерки на Комерцијална Банка. Во текот на трансакциите, 3Дизајн Центар добива само информации за успешни плаќања.

 

  1. Правила за онлајн продажба

Сите информации на оваа веб-страна, вклучувајќи ги цените, спецификациите, достапноста на производот и други детали, се дадени исклучиво за информативни цели.

И покрај постојаните напори на уредниците да ја подобрат точноста и ажурираноста на прикажаните информации, може да се појават грешки; како резултат на тоа, не даваме гаранции за комплетноста, точноста, соодветноста за одредена употреба или достапноста на производите и/или услугите понудени на веб-локацијата, или информациите поврзани со нив. Секое потпирање на прикажаните информации е на ваш сопствен ризик.

Во никој случај 3Дизајн Центра не може да биде одговорен за какви било загуби настанати како резултат на информациите дадени на оваа веб-локација.

3Дизајн Центра се оградува од секаква одговорност за какви било штети настанати како последица на посетата на оваа страница.

Сите информации за производот или други информации на веб-страницата се од јавен карактер. Во исто време, таквите информации не треба да се толкуваат како гаранции или одговорности на 3Дизајн Центра.

3Дизајн Центар го задржува правото да прави промени на кој било дел од оваа страница без известување, како и да престане да работи на одредени делови од страницата или на целата страница во секој момент.

3Дизајн Центар има право да ги измени условите за користење на својата веб-страница во секое време и без најава.

Прилагодувањето на цената нема да се применува за веќе прифатени нарачки. Ова е точно и во случај на последователен пораст или пад на продажната цена.

Пред да изврши плаќање, клиентот може да го откаже, зголеми или измени купувањето во секој момент.

Соодветна потврда се дава на е-поштата на купувачот кога ќе се изврши нарачката.

Само штом ќе се прими уплатата, нарачката се смета за финализирана, а договорената временска рамка за производство/испорака почнува да се пресметува.

Купувачот признава дека 3Дизајн Центар го задржува правото да го одложи производството/испораката на бараните артикли до 2 работни дена од крајниот датум наведен на потврдата за купување.

Доколку датумот на производство/испорака се случи во недела или празник, рокот ќе се продолжи до следниот работен ден.

Доколку 3Дизајн Центар доцни повеќе од 2 работни дена со производство или испорака, клиентот има право да го откаже купувањето.

Клиентот може да ги подигне производите и во канцеларијата на 3Дизајн Центар.

Доколку Купувачот избере дополнителна услуга – испорака – за креираните артикли, тие ќе бидат доставени на адресата за испорака наведена при купувањето.

Нарачаните артикли се доставуваат во границите на Република Македонија и ширум светот. Надоместокот за испорака се пресметува врз основа на утврдените трошоци на 3Дизајн Центар. Производот се прави во рок од 48 часа, а испораката е 3 работни дена во Македонија и до 14 работни дена низ целиот свет.

Поради природата на производите што ги продава 3Дизајн Центар, освен ако не пристигнат оштетени или неисправни, не можеме да прифатиме враќање за прилагодени или персонализирани нарачки и артикли на продажба. Доколку производот/ите пристигнал оштетен или неисправен, клиентот е должен да контактира со нас во рок од 5 дена од испораката и да ги испрати предметите назад во рок од: 7 ден од примањето на производот. Купувачот е одговорен за трошоците за враќање. Доколку предметот не се врати во првобитната состојба, купувачот е одговорен за секоја загуба на вредноста. Побарајте откажување во рок од 24 часа од купувањето.

 
 
  1. Бои

Боите што ги гледате на вашиот екран можеби нема да бидат исти како боите на производот. Иако вашиот монитор е калибриран за одреден профил на боја, конечниот изглед на бојата на печатените ставки е под влијание на голем број фактори. Како резултат на тоа, не можеме да гарантираме 100% прецизност на бојата.

 

  1. Закон кој се применува

Секоја правна постапка или тужба во врска со веб-страницата на 3Дизајн Центар или нејзиното користење треба да биде регулирана со законите на Република Северна Македонија.