Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Менаџирање на социјални медиуми

Зголемете ја свесноста за вашиот брендот преку моќта на дигиталниот маркетинг.

Нашиот маркетинг тим може да користи различни стратегии за онлајн маркетинг со цел да ги илустрираме вашите одржливи практики. Поради тоа ќе одвоиме време да дознаеме повеќе за вашите корпоративни практики пред да создадеме какви било маркетинг кампањи.

Квалитетната анализа на податоци и растот на стратегијата се суштински компоненти на успешниот онлајн маркетинг, а ние сме посветени на учење за вашете за да можеме да го максимизираме придонесот од нашите маркетинг напори. Уживаме во податоците и истражувањата и ќе бидеме горди што ќе ги користиме за да помогнеме во спасувањето на планетата.

Основен

399€ месечно
 • ✔ Ревизија
 • ✔ Стартегија за социјални медиуми
 • ✔ Менаџирање на 2 Социјални Медиуми
 • ✔ Пишување креативни текстови за објави
 • ✔4 објави неделно со 4 стори (доколку е возможно) објави неделно по платформа
 • ✔ 16 фотографии или креативни дизајни
 • ✔ Креирање на 1 lead generation кампања
 • ✔ Менаџирање на спонзорирани кампањи
 • ✔ Месечен извештај

Бизнис

499€ месечно
 • ✔ Ревизија
 • ✔ Стратегија за социјални медиуми
 • ✔ Менаџирање на 2 Социјални Медиуми
 • ✔ Пишување на креативни текстови за објави
 • ✔ 5 објави и 5 стори неделно по платформа
 • ✔ 20 фотографии или креативни дизајни
 • ✔ Креирање на 1 lead generation кампања
 • ✔ Менаџирање на спонзорирани кампањи
 • ✔ 1 билтен месечно (e-маил маркетинг)
 • ✔ Месечен извештај

Корпоративен

599€ месечно
 • ✔ Ревизија
 • ✔ Стратегија за социјални медиуми
 • ✔ Менаџирање на 3 Социјални Медиуми по избор на клиентот
 • ✔ Пишување на креативни текстови за објави
 • ✔ 5 објави и 5 стори неделно по платформа
 • ✔ 20 фотографии или креативни дизајни
 • ✔ Креирање на 1 lead generation кампања
 • ✔ Менаџирање на спонзорирани кампањи
 • ✔ 2 билтени месечно (e-маил маркетинг)
 • ✔ 1 видео до 30 sec
 • ✔ Месечен извештај

Google Ads

Adwards

199€месечно
 • ✔ Ревизија
 • Бидете на првата страница на Google врз основа на клучни зборови релевантни за вашиот бизнис.
 • ✔ До 1000 клучни зборови што ги сакате и кои ние ги истражуваме
 • ✔ До 30 различни текстуални реклами и до 10 различни рекламни групи за различни услуги/производи
 • ✔ Вие поставивте максимална цена-по-клик (систем за наддавање)
 • ✔ Истражување на целната публика врз основа на локација, јазик, пол, возраст, интереси
 • ✔ Закажување реклами
 • ✔ Паузирање на реклами по потреба
 • ✔ Стартегија и оптимизација
 • ✔ Месечен извештај

Display (banners)

199€МЕСЕЧНО
 • ✔ Реклами со текст и слика
 • ✔ Прикажување на рекламата на популарни апликации, сајтови и портали
 • ✔ Гледање на рекламата преку Gmail и YouTube видеа
 • ✔ Истражување на целна публика врз основа на локација, јазик, пол, возраст, интереси
 • ✔ Закажување реклами
 • ✔ Паузирање на реклами по потреба
 • ✔ Стартегија и оптимизација
 • ✔ Месечен извештај

Дали ви треба нова веб-страна или обновување на постоечката?

Сакате стилски и модерен веб-сајт по разумна цена?

Сакате љубезен и пријателски персонал кој е секогаш тука да ви помогне?

Ние сме тука за нашите клиенти! Ние сме македонска компанија која создава корпоративни веб-страници погодни за мобилни телефони, веб-страници за вести, веб-страници за е-трговија и други веб-страници дизајнирани по мерка.

Се занимаваме со интеграција на порталот за плаќање, членство и најавување, различни форми за контакт и резервации, дополнителни функции, видеа, интерактивна и приспособлива содржина и повеќејазични сајтови.

Основен

 • ✔ Едноставна, но привлечна веб-страна за вчитување со голема брзина со јасен повик за акција.
 • Дизајн кој е погоден за вчитување и на мобилни телефони
 • Еден јазик
 • До 5 страни
 • SEO оптимизација
 • Една e-mail адреса
 • До 30 фотографии
 • 24/7 поддржка

Бизнис

 • ✔ Атрактивна веб-страница со врвни графички елементи и анимација
 • Дизајн кој е погоден за вчитување и на мобилни телефони
 • SEO оптимизација
 • До 5 e-mail адреси
 • До 10 страни
 • Два јазика
 • До 50 фотографии
 • Администратор пристап
 • 24/7 поддршка

E-продажба

 • Атрактивна и страница погодна за вчитување и на мобилни телефони
 • До 50 производи
 • Интеграција на системот за плаќање
 • SEO оптимизација
 • Повеќејазичност
 • Администратор пристап
 • До 20 e-mail адреси
 • ✔ Бесконачен број на фотографии
 • 24/7 поддржка

Ние веруваме во дизајнирањето со цел. Дизајнот подразбира многу повеќе отколку едноставно да имате нешто привлечно за око. Сè е за да откриете како визуелно да ја прикажете вашата порака.

Графичкиот дизајн го одразува брендот, а силниот бренд гради доверба кај потенцијалните клиенти пред да купат. Тоа е толку јасно: ако нема доверба, нема да има продажба.

Во 3Дизајн Центар дизајнираме маркетинг колатерал кој е повеќе од обичен материјал. Развиваме материјали кои ги информираат и убедуваат потенцијалните клиенти да инвестираат во вашата компанија. Ние создаваме визуелни приказни кои го привлекуваат вистинскиот клиент и ви помагаат да успеете на долг рок.

 • Бизнис картички
 • Разгледници/ Покани
 • Постери
 • Флаери
 • Брошури/ водичи
 • Брошури
 • Календари
 • Честитки
 • Стикери
 • Билтени
 • Плик
 • Мени
 • Пенкала и запалки
 • Амбалажа
 • Веб банери