Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

Зошто 3Дизајн Центар?

3Дизајн Центар е зелена и етичка маркетинг агенција посветена на компании насочени кон нивниот раст.

Ние сме агенција за дигитален маркетинг која им помага на бизнисите да развијат и да формираат долгорочни партнерства на патот кон успехот користејќи дигитални платформи. Нашата корпоративна култура поттикнува пристап насочен кон луѓето, а ние сме со нашите клиенти на секој чекор од патот, не само со развивање и имплементирање на маркетинг план специфичен за нивните потреби, туку и со советување за други деловни операции.

Веруваме дека зелената е вистински избор!

Не станува збор само за климата кога станува збор за одржливоста. Природните ресурси мора да бидат заштитени, но потребни се и социјални и економски ресурси. Тука влегува дигиталниот маркетинг. Зелената боја е омилена боја во 3Дизајн Центар! Зелената економија е моторот што ќе ја подобри животната средина. Нашата мисија и идеали се посветени на луѓето и компаниите кои се зелени бидејќи тие се оние кои се осмелуваат да иновираат и да размислуваат надвор од рамките.

Дубравка Ѓилас
(Оснивач и CEO)

Нашата мисија

е да обезбедиме извонредна услуга и да ги следиме нашите обврски. Ние ќе обезбедиме одличен квалитет и креативен пристап кај сите наши производи и услуги.

Нашата визија

е да бидеме препознаени како водечки понудувач на зелена услуга и производи.  Ќе ги вложиме нашите вештини за да станеме познати по нашата креативност, лојалност кон клиентите и непоколеблива искреност. Ние ќе ја развиеме нашата компанија со пркосење на конвенционалните норми за печатени и маркетинг медиуми. Ние ќе им обезбедиме на нашите клиенти нови идеи и иновативни решенија, заслужувајќи ја привилегијата да бидеме нивен доверлив советник.

Посветени на квалитетна услуга.

Тука сме да ви одговориме на сите прашања што ги имате