Телефон: +389 71 720 808

Mail: info@3designcenter.mk

Локација: Marshal Tito - No 10, 1216 Brvenica, North Macedonia

We Are Digital
Marketing Agency

Growing your business is our passion!

Секогаш ја обезбедуваме најдобрата услуга на нашите клиенти

3Дизајн Центар е зелена и етичка маркетинг агенција посветена на компании насочени кон нивниот раст

Стручен тим
Маркетинг капацитети
Професионална поддршка
Креативни идеи

е да обезбедиме извонредна услуга и да ги следиме нашите обврски. Ние ќе обезбедиме одличен квалитет и креативен пристап кај сите наши производи и услуги.

е да бидеме препознаени како водечки понудувач на зелена услуга и производи.  Ќе ги вложиме нашите вештини за да станеме познати по нашата креативност, лојалност кон клиентите и непоколеблива искреност. Ние ќе ја развиеме нашата компанија со пркосење на конвенционалните норми за печатени и маркетинг медиуми. Ние ќе им обезбедиме на нашите клиенти нови идеи и иновативни решенија, заслужувајќи ја привилегијата да бидеме нивен доверлив советник.

основни вештини
Дизајн & Брендирање
Маркетинг на социјални медиуми
Веб дизајн и дизајн на апликации

ПОДДРЖАНО ОД:

Агенција за вработување на РС Македонија


УНОПС Скопје

АГОРА Центар за промоција на цивилни

Закажете состанок за да го подигнете вашиот бизнис на следното ниво.